slide_img slide_img slide_img
 

Home

The blue house ligt op een toplocatie in het historische centrum van Brugge,  op amper 100 meter  van de Grote Markt. Het autovrije straatje met zijn vele restaurantjes en authentieke winkeltjes  is één en al gezelligheid. Dankzij de centrale locatie bereikt u in enkele minuten de belangrijkste  monumenten en musea zoals Groeninghemuseum, Mariakerk en Bloedkapel.

Bij aankomst ontvangt u naast een stadsplan met aangeduide wandeltochten en musea, ook een stadsgids met  de beste shops, restaurants en leuke kroegen .Graag adviseren we u ook voor andere faciliteiten als fietsenverhuur, uitstappen , tentoonstellingen enz.

Vanwege de Corona-pandemie zijn de restaurants voorlopig gesloten .

Wij bieden dan ook het gebruik van een microgolf aan op de kamer, borden, bestek en glazen zodat u zonder enig probleem een take-away maaltijd kunt gebruiken op de kamer. Ook het gebruik van een kleine frigo is mogelijk.

Het ontbijt wordt steeds op de kamer opgediend.

Een lijst van take-away traiteurs en restaurants ligt ter beschikking op de kamer. Maar kijkt u voor uw verblijf al eens op de website van stad Brugge op : www.brugge.be/coronavirus/initiatieven-lokale-handelaars

Daar vindt u in alle prijsklassen zeker uw gading. En kunt u eventueel reeds op voorhand bestellen zodat u bij aankomst niet hoeft te wachten of te zoeken.